Menü Bezárás

Teljeskörű könyvelési szolgáltatások

Könyvelési szolgáltatások

Bízza vállalkozását könyvelőirodánkra, mi az Ön sikereiért dolgozunk

  • Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése BérszámfejtéseA könyvelő iroda feladata, hogy segítse a vállalkozás döntéseit, útmutatással szolgáljon a lehetőségekben történő eligazodásban, ám nem feladata a döntések meghozása.
  • Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése BérszámfejtéseKönyvelő irodaként úgy gondoljuk, hogy célunk az ügyfél érdekeit képviselni a megengedett jogi határok között. Azt, hogy mindig a megengedett keretek között mozogjunk, úgy könyvelésben, mint egyéb szolgáltatásokban,  megalapozza szakembereink tudása, folyamatos továbbképzése, magas szakmai színvonala. Sokat látott, tapasztalt munkatársakból áll csapatunk, akik lelkiismeretesen követik a folyamatokat.
Könyvelési könyvelő szolgáltatások
Teljeskörű könyvelési szolgáltatások
Megbízható könyvelés

Könyvelő irodánk Egyedi árakon dolgozik

Teljeskörű könyvelési szolgáltatások

 

Könyvelő irodánk egyedi megállapodás alapján vállalja a megbízást, ha nálunk végezteti elektronikus cégalapítása után könyvelését, illetve megbízza cégünket székhelyszolgáltatás ellátásával, munkadíjunkból kedvezményt biztosítunk! Cégünk kapacitása véges könyvelésben és könyvviteli szolgáltatásokban, mely erősen korlátozza megrendelések számát. Keressen minket mielőbb, és legyen a partnerünk!

Nézzen be hozzánk, ha úgy döntött, hogy bizalmát megérdemeljük, és tegye fel kérdéseit akár személyesen is! Már nem hiszi el az akciókat, csalódott korábbi könyvelőjében? Hívjon minket bizalommal a +36/1-267-42-54-es telefonszámon!

Kapacitásunk véges , de törekszünk, hogy minden igényt kielégítsünk. Meglévő ügyfeleink érdekében csak korlátozott mértékben vállalunk új ügyfeleket.

0
Jelenlegi könyvelési ügyfeleink száma
0
Havi lehetséges új ügyfeleink száma
0
Jelenlegi székhelyszolgáltatás ügyfeleink száma
Teljeskörű könyvelési szolgáltatások

Naprakész könyvelő irodát keres? Jó helyen jár!

Teljeskörű könyvelési szolgáltatások

Szinte már kötelezővé vált, hogy minden januárban újdonságokkal találkozhatnak a vállalkozók mind az üzleti életben, mind az adózás terén, amelyekről szeretnének időben értesülni könyvelőjüktől. Sajnos e téren nem minden szakember frissíti a tudását, ami rettentő nagy hiba, hiszen ezzel nem csak szakmailag kerül hátrányba, hanem az ügyfelek is jogosan döntenek úgy, hogy inkább más könyvelő irodához fordulnak a naprakész információkért. Ha jelenleg Ön is váltás előtt áll, de nem tudja kihez forduljon, mi tudjuk a választ!

Könyvelő irodánk munkatársai rendkívül fontosnak tartják, hogy rendszeresen képezzék magukat, amihez hozzátartozik, hogy folyamatosan követik a törvényi változásokat, ennek köszönhetően egyik ügyfelünk sem marad le a határidőkről és a tájékoztatásokról. Így például bizonyos kedvezmények is megilletik őket, hiszen időben adják be az erre vonatkozó kérelmüket közreműködésünkkel.

A legtöbb ügyfél fél a váltástól, azonban, ha könyvelő irodánkat választja, garantáljuk, hogy jól fog indulni az éve, és 2019-ben igazi sikerre számíthat a vállalkozása terén! 

Vegye fel a kapcsolatot könyvelő irodánkkal, ha kérdés merülne fel Önben!

Könyvelés hírek webdb honlapkészítés