Image

Székhelyszolgáltatás Budapest

 

Naprakész könyvelőt és könyvelőirodát keres? Jó helyen jár! székhelyszolgáltatás cégek részére Székhely szolgáltatás Mexvel könyvelőiroda 7. kerületben

Székhely szolgáltatás saját tulajdonú ingatlanban, a törvényi követelményeknek megfelelően.

Székhelyszolgálat székhely szolgáltatás Budapesten Cég székhelyTeljes körű székhely szolgálat ügyintézés, postai levelek küldemények kezelése értesítése.

 

Székhelyszolgálat székhely szolgáltatás Budapesten Cég székhelyRendszeres értesítés cég székhelyére érkező megkereséseknél / telefonon / e-mailen.

 

Székhelyszolgálat székhely szolgáltatás Budapesten Cég székhelyKedvező cég székhely díj és költségek, akció székhelyszolgáltatás Budapesten, cégügyintézés ügyvédi háttérrel, könyvelés, adótanácsadás esetén teljes megbízással további kedvezmények.

Székhelyszolgálat székhely szolgáltatás Budapesten Cég székhelySzékhely tárgyaló, számítógép, internet, titkári szolgáltatás, irodaszolgáltatás, igénybevétele.(előre egyeztetve)

 

Székhelyszolgálat székhely szolgáltatás Budapesten Cég székhelyNem igényel irodai jellegű beruházást, jóval olcsóbb mint bérelni, mint egy saját iroda fenntartása személyzettel.

 

Székhelyszolgálat székhely szolgáltatás Budapesten Cég székhelyRugalmas székhelyszolgáltatás ügyintézés, külön megállapodás alapján levelek szkennelése, honlap megjelenési lehetőség.A székhely szolgálatot úgy alakítottuk ki, hogy előnyére váljon minden kis középvállalkozás számára.  Olyan vállalkozóknak vállalkozásoknak ajánljuk, ahol az ár érték arány az általunk kínált székhely használatát helyezi előtérbe.

Tájékoztatás és ügyintézés kérése székhely szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleink részére

Tisztelt Ügyfelünk!

A Posta törvény 2013. július 1-jével megváltozik. A postai küldeményeket ezen túl csak érvényes postai meghatalmazással áll módunk átvenni.

Székhelyszolgáltatás alap díja: 7500 Ft/hó .

Fél éves fizetés esetében székhelyszolgálat díja: 6000 Ft/hó

Egy éves fizetési esetében a székhely díja: 5000 Ft/hó

Akciós cég székhelyszolgáltatás:

3500 Ft/hó székhelyszolgáltatás Budapesten! Érdeklődjön részletekért irodánkban. 

könyvelő iroda könyvelés cégalapítás székhelyszolgáltatás

Akcióinkról érdeklődjön irodáinkban.
Az árainkban az Áfa összege nincs feltüntetve.
 

Hasznosnak találja szolgáltatásunkat hívjon minket bátran!

Amennyiben hasznosnak találja könyvelés szolgáltatásunkat, hívjon minket bátran, és kérjen ajánlatot Könyvelés Székhelyszolgáltatás Budapesten

Válasszon megbízható székhelyszolgáltatót!

Válasszon megbízható székhelyszolgáltatót!Sajnos nem mindig egyértelmű a székhelyszolgáltatók korrektsége, megbízhatósága, pedig ha céges ügyei intézésével bíz meg valakit, ennek magától értetődőnek kellene lennie. De mi is tartozik egy székhelyszolgáltató tevékenységi körébe?

Ha vállalkozást indít, elengedhetetlen, hogy cége székhellyel rendelkezzen. A törvény szerint itt kell történnie a hivatalos iratok őrzésének, és a cégnek a székhelyén legalább az irodai nyitvatartás idejében felkereshetőnek kell lennie, már csak az esetleges ellenőrzések szempontjából is.

Az elérhetőség azért is fontos, mert a székhely címére küldemények, illetve hivatalos levelek érkeznek, amelyek átvételéhez jogosultság szükséges. A székhelyszolgáltatás mozgatórugója az ügyfélszolgálat. Ha Önnek nincs ideje átvenni küldeményeit, akkor az ügyintézők faxon, e-mailben vagy futárszolgálattal eljuttatják azokat a megadott címekre. Cége számára így időt és pénzt takaríthat meg!

Ha cégalapításon töri a fejét, vagy most indítja el vállalkozását, és igénybe szeretne venni a székhelyszolgáltatást Budapesten, keressen minket bizalommal! Könyvelési tanácsadással is foglalkozunk, így cége ügyeit egy helyen, fixen intézheti!

 

Siker és összehangoltság: Székhely tárgyaló, titkári szolgáltatás

Siker és összehangoltság: Székhely tárgyaló, titkári szolgáltatásCége, vállalkozása ügyeit szeretné sikerre vinni, szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a dolgokat minél zökkenő mentesebben intézze el? Ebben nyújtunk segítséget szolgáltatásainkkal, amiket speciálisan cégek számára alakítottunk ki.

Egy üzleti tevékenységet folytató vállalkozás számára nem csupán egy állandó cég székhelyre van szükség, de abban tárgyalóra is. Fontos, hogy legyen egy olyan hely, ahol le lehet bonyolítani a tárgyalásokat, üzleti találkozókat, céges meetingeket, értékeléseket, és így tovább. A cég székhely, illetve a tárgyaló megléte mellett az is jól, jön, ha van még egy plusz segítő kéz a csapatban.

Keressen minket bizalommal és vegye igénybe titkári szolgáltatásunkat is. Miért kellene Önnek titkárt foglalkoztatnia? Mi levesszük a válláról azokat a terheket, amik fölösleges időt és energiát emésztenek fel, Ön pedig a cég fontosabb ügyeire koncentrálhat. Levelezés, postai küldeménnyel intézése, adminisztráció, fax, telefonok bonyolítása, ezeket bízza csak ránk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a szolgáltatásainkról!

Hasznosnak találja szolgáltatásunkat hívjon minket bátran!

Amennyiben hasznosnak találja könyvelés szolgáltatásunkat, hívjon minket bátran, és kérjen ajánlatot Könyvelés Székhelyszolgáltatás Budapesten

Mexvel könyvelőiroda Kft kapcsolat: + 36 1-267-4254

Székhelyszolgáltatás és könyvelés Budapesten