Menü Bezárás

Székhelyszolgáltatás Budapest

Székhelyszolgáltatás Budapesten

Naprakész könyvelőt és könyvelőirodát keres? Jó helyen jár! székhelyszolgáltatás cégek részére

 

 

 

 

 

 

Könyvelő iroda és székhelyszolgáltatás a 7. kerületben

A székhelyszolgáltatás nem igényel irodai jellegű beruházást, sokkal költséghatékonyabb megoldást kínál a cégeknek, mint egy saját iroda fenntartása, személyzettel. Nálunk a székhelyszolgáltatás saját tulajdonú ingatlanban, a törvényi követelményeknek megfelelően zajlik. Tevékenységünket úgy alakítottuk ki, hogy minden kis- és középvállalkozásnak előnyére váljon.

Mi tartozik szolgáltatásainkba?

  • Teljes körű ügyintézés, postai levelek és egyéb küldemények kezelése (Fontos tudni, hogy a postai küldeményeket csak érvényes meghatalmazással áll módunk átvenni!)
  • Az ügyfelek rendszeres értesítése a székhelyre érkező megkeresések esetén
  • Előre egyeztetve tárgyaló-, számítógép- és internethasználat biztosítása, valamint titkári-, és irodaszolgáltatás
  • Külön megállapodás alapján levelek szkennelése, honlap megjelenési lehetőség

Kedvező díjszabással és akciókkal várjuk érdeklődőinket székhelyszolgáltatás , ügyvédei háttérrel biztosított cégügyintézés, könyvelés és adótanácsadás esetén egyaránt. Teljes megbízással további kedvezményekre van lehetőség!

Székhelyszolgáltatás alapdíja: 7500 Ft/hó
Fél éves fizetés esetén: 6000 Ft/hó
Egy éves fizetés esetén: 5000 Ft/hó
Akciós székhelyszolgáltatás:3500 Ft/hó!

Árainkban az áfa összege nincs feltüntetve!

A székhelyszolgáltatás részleteiről és akcióinkról érdeklődjön bátran irodánkban vagy elérhetőségeink egyikén!

Akcióinkról érdeklődjön irodáinkban.
Az árainkban az Áfa összege nincs feltüntetve.
 

Hasznosnak találja szolgáltatásunkat hívjon minket bátran!

Amennyiben hasznosnak találja könyvelés szolgáltatásunkat, hívjon minket bátran, és kérjen ajánlatot Könyvelés Székhelyszolgáltatás Budapesten

Válasszon megbízható székhelyszolgáltatót!

Válasszon megbízható székhelyszolgáltatót! Sajnos nem mindig egyértelmű a székhelyszolgáltatók korrektsége, megbízhatósága, pedig ha céges ügyei intézésével bíz meg valakit, ennek magától értetődőnek kellene lennie. De mi is tartozik egy székhelyszolgáltató tevékenységi körébe?

Ha vállalkozást indít, elengedhetetlen, hogy cége székhellyel rendelkezzen. A törvény szerint itt kell történnie a hivatalos iratok őrzésének, és a cégnek a székhelyén legalább az irodai nyitvatartás idejében felkereshetőnek kell lennie, már csak az esetleges ellenőrzések szempontjából is.

Az elérhetőség azért is fontos, mert a székhely címére küldemények, illetve hivatalos levelek érkeznek, amelyek átvételéhez jogosultság szükséges. A székhelyszolgáltatás mozgatórugója az ügyfélszolgálat. Ha Önnek nincs ideje átvenni küldeményeit, akkor az ügyintézők faxon, e-mailben vagy futárszolgálattal eljuttatják azokat a megadott címekre. Cége számára így időt és pénzt takaríthat meg!

Ha cégalapításon töri a fejét, vagy most indítja el vállalkozását, és igénybe szeretne venni a székhelyszolgáltatást Budapesten , keressen minket bizalommal! Könyvelési tanácsadással is foglalkozunk, így cége ügyeit egy helyen, fixen intézheti!

 

Siker és összehangoltság: Székhely tárgyaló, titkári szolgáltatás

Siker és összehangoltság: Székhely tárgyaló, titkári szolgáltatásCége, vállalkozása ügyeit szeretné sikerre vinni, szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a dolgokat minél zökkenő mentesebben intézze el? Ebben nyújtunk segítséget szolgáltatásainkkal, amiket speciálisan cégek számára alakítottunk ki.

Egy üzleti tevékenységet folytató vállalkozás számára nem csupán egy állandó cég székhelyre van szükség, de abban tárgyalóra is. Fontos, hogy legyen egy olyan hely, ahol le lehet bonyolítani a tárgyalásokat, üzleti találkozókat, céges meetingeket, értékeléseket, és így tovább. A cég székhely, illetve a tárgyaló megléte mellett az is jól, jön, ha van még egy plusz segítő kéz a csapatban.

Keressen minket bizalommal és vegye igénybe titkári szolgáltatásunkatis. Miért kellene Önnek titkárt foglalkoztatnia? Mi levesszük a válláról azokat a terheket, amik fölösleges időt és energiát emésztenek fel, Ön pedig a cég fontosabb ügyeire koncentrálhat. Levelezés, postai küldeménnyel intézése, adminisztráció, fax, telefonok bonyolítása, ezeket bízza csak ránk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a szolgáltatásainkról!

Hasznosnak találja szolgáltatásunkat hívjon minket bátran!

Amennyiben hasznosnak találja könyvelés szolgáltatásunkat, hívjon minket bátran, és kérjen ajánlatot Könyvelés Székhelyszolgáltatás Budapesten

Könyvelés hírek webdb honlapkészítés