Menü Bezárás

Milyen költsége van egy bt. alapításának?

Naprakész könyvelőt és könyvelőirodát keres? Jó helyen jár! Aki vállalkozást indít, el kell döntenie, hogy milyen formában szeretne céget alapítani. Az egyik lehetőség a bt. vagyis a betéti társaság alapítása. A cégalapításnak megvannak a maga szabályos és törvényes lépései, ehhez természetesen némi költség is járul. Lássuk lépésről-lépésre, melyek a bt. alapítás költségei!

A bt. alapítás költségeinek egyik első tétele a törzstőke megléte. Ennél a cégformánál ez nagyon alacsony összeg, azoknak is ideális, akik nem rendelkeznek nagy tőkével. A törzstőke csupán tíz ezer forint is lehet. A bt. alapítás költségeit a továbbiakban a JÜB, ügyfélazonosítás díja teheti ki, ami 1670 ft, de az illeték és a közzétételi díj 0 forint egyszerűsített eljárásban, végül számolni kell az ügyvédi, szolgáltatási díjakkal, ami cégenként eltérő lehet.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben megbízható és kedvező áron igénybe vehető szolgáltatásokra van szüksége cégalapításhoz! Segítünk, hogy rejtett költségek nélkül, törvényesen alapíthasson céget, a részletekkel kapcsolatban érdeklődjön feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

Könyvelés hírek webdb honlapkészítés