Menü Bezárás

Teljes körű könyvelési szolgáltatások

könyvelés kft könyvelő iroda cég könyvelő

 

  • Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése Bérszámfejtése Egy üzleti kapcsolatban a megrendelő és a könyvelő iroda között akkor harmonikus az együttműködés, ha mindkét fél elégedett. Mi erre törekszünk!

 

  • Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése Bérszámfejtése Olyan akciós könyvelés , cégalapítás és székhelyszolgáltatás szolgáltatásokat kínálunk, amiket be is lehet tartani, nem mézesmadzag, és reményeink szerint, ha megtisztel minket bizalmával, azt a későbbiekben kiérdemeli könyvelő irodánk.

 

  • Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése Bérszámfejtése A könyvelő iroda feladata, hogy segítse a vállalkozás döntéseit, útmutatással szolgáljon a lehetőségekben történő eligazodásban, ám nem feladata a döntések meghozása.

 

  • Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése BérszámfejtéseKönyvelő irodaként úgy gondoljuk, hogy célunk az ügyfél érdekeit képviselni a megengedett jogi határok között. Azt, hogy mindig a megengedett keretek között mozogjunk, úgy könyvelésben, mint egyéb szolgáltatásokban,  megalapozza szakembereink tudása, folyamatos továbbképzése, magas szakmai színvonala. Sokat látott, tapasztalt munkatársakból áll csapatunk, akik lelkiismeretesen követik a folyamatokat.

“- Giordano Bruno: Ha az első gombot rosszul gomboljuk be, az egész kabát rosszul lesz begombolva.”

Könyvelő irodánk referenciái

Referenciáink között a tevékenységek széles skálája szerepel, többek között építőipari, vagyonvédelmi, kis- ill. nagykereskedelmi cég, számítástechnikai, oktatási területen tevékenykedő, újságírással foglalkozó vállalkozás, import-export, fuvarozó cég, szálláshely, ügyvédi iroda, vendéglátó egység, utazási iroda könyvelését végeztük már.

Könyvelő irodánk nemcsak az ügyfeleink megtartásában rendelkezik stabilitásban, de alkalmazottaink is hosszú ideje állnak rendelkezésre az általunk könyvelt cégek legnagyobb elégedettségére. Minőségi szolgáltatás megfizethető áron – mi ezt vállaljuk, és Önnek ez garanciát jelent cégalapításban , könyvelés és székhelyszolgáltatás terén egyaránt! A magas szakmai színvonal mellett precizitás és az ügymenetek gondos figyelemmel kísérése jellemzi az általunk végzett munkát.

Könyvelő irodánk egyedi megállapodás alapján vállalja a megbízást, ha nálunk végezteti elektronikus cégalapítása után könyvelését , illetve megbízza cégünket székhelyszolgáltatás ellátásával, munkadíjunkból kedvezményt biztosítunk! Cégünk kapacitása véges könyvelésben és könyvviteli szolgáltatásokban, mely erősen korlátozza megrendelések számát. Keressen minket mielőbb, és legyen a partnerünk!

Nézzen be hozzánk, ha úgy döntött, hogy bizalmát megérdemeljük, és tegye fel kérdéseit akár személyesen is! Már nem hiszi el az akciókat, csalódott korábbi könyvelőjében ? Hívjon minket bizalommal a +36/1-267-42-54-es telefonszámon!

 

Naprakész könyvelő irodát keres? Jó helyen jár!

Naprakész könyvelő irodát keres? Jó helyen jár! Szinte már kötelezővé vált, hogy minden januárban újdonságokkal találkozhatnak a vállalkozók mind az üzleti életben, mind az adózás terén, amelyekről szeretnének időben értesülni könyvelőjüktől. Sajnos e téren nem minden szakember frissíti a tudását, ami rettentő nagy hiba, hiszen ezzel nem csak szakmailag kerül hátrányba, hanem az ügyfelek is jogosan döntenek úgy, hogy inkább más könyvelő irodához fordulnak a naprakész információkért. Ha jelenleg Ön is váltás előtt áll, de nem tudja kihez forduljon, mi tudjuk a választ!

Könyvelő irodánk munkatársai rendkívül fontosnak tartják, hogy rendszeresen képezzék magukat, amihez hozzátartozik, hogy folyamatosan követik a törvényi változásokat, ennek köszönhetően egyik ügyfelünk sem marad le a határidőkről és a tájékoztatásokról. Így például bizonyos kedvezmények is megilletik őket, hiszen időben adják be az erre vonatkozó kérelmüket közreműködésünkkel.

A legtöbb ügyfél fél a váltástól, azonban, ha könyvelő irodánkat választja, garantáljuk, hogy jól fog indulni az éve, és 2018-ban igazi sikerre számíthat a vállalkozása terén! Vegye fel a kapcsolatot könyvelő irodánkkal!

Könyvelés hírek webdb honlapkészítés