Image

Könyvelő iroda ingyenes könyvelés szolgáltatások

könyvelés kft könyvelő iroda cég könyvelő

 

  • Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése BérszámfejtéseEgy kedvező üzleti kapcsolatban akkor harmonikus az együttműködés , ( könyveltetni szándékozó és könyvelő iroda között ) ha mindkét fél elégedett és mosolyog.

 

 

  • Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése BérszámfejtéseA könyvelő iroda feladata, hogy segítse gazdasági társaság, vállalkozás döntéseit, útmutatással szolgáljon a könyvelői lehetőségekben, és persze nem feladata ezeknek a döntéseknek a meghozatala.

 

  • Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése BérszámfejtéseKönyvelőként - könyvelő irodaként úgy gondoljuk hogy célunk az ügyfél érdekeit képviselni a megengedett jogi határok között. Az, hogy mindig a megengedett keretek között mozogjunk, úgy könyvelésben mint egyéb szolgáltatásokban  megalapozza szakembereink tudása, folyamatos továbbképzése, magas szakmai színvonala (egyszerűbben mondva sokat látott, tapasztalt munkatársak, akik lelkiismeretesen követik a folyamatokat).

"- Giordano Bruno: Ha az első gombot rosszul gomboljuk be, az egész kabát rosszul lesz begombolva."

Könyvelő iroda Referenciák

Könyvelési referenciáink között a tevékenységek széles skálája szerepel (pl. építőipar könyvelése, vagyonvédelem könyvelője, kis- ill. nagykereskedelem  gyártás könyvelés, számítástechnika könyvelő, oktatás könyvvitele, ügyvédi iroda könyvelése, újságírás, szálláshely szolgáltatás könyvelő, vendéglátás, utazási iroda, import-export könyvelés, fuvarozás, stb.)

Könyvelő Irodánk nemcsak az ügyfeleink megtartásában rendelkezik stabilitásban, de alkalmazottaink is hosszú ideje állnak rendelkezésre az általunk könyvelt cégek megelégedésére.  Ha nálunk végezteti elektronikus cégalapítása után könyvelését, és /vagy megbízza cégünket székhely szolgáltatás ellátásával munkadíjunkból kedvezményt biztosítunk számára.

Minőség cégalapításban, könyvelési könyvviteli, és székhely szolgáltatásban
Minőség megfizethető áron, mi ezt vállaljuk, és Önnek ez garanciát jelent.

A cégalapításban - könyvelésben - székhely-szolgáltatásban végzett munkadíjunkért könyvelő iroda vállalja a minőséget a precizitást és az ügymenet figyelemmel kísérését. Tisztelt érdeklődő kérem, nézzen be hozzánk, ha úgy döntött, hogy bizalmát megérdemeljük, és tegye fel kérdéseit akár személyesen is.Már nem hiszi el az akciókat [ cégalapítás ingyen, könyvelés ingyen stb..](mit kérnek cserébe, mi van mögötte?). Csalódott a könyvelőjében, úgy gondolta, minden rendben a cégével,és azután a teljes döbbenet. Hívjon bizalommal - 06-1-267-4254

Könyvelő irodánk egyedi megállapodás alapján, egyedi könyvelő és könyvelés kedvezményekben is meg tudunk állapodni.

A könyvelő cégünk kapacitása véges könyvelésben és könyvviteli szolgáltatásokban, erősen korlátozza a kiszolgálható könyvelés cégalapítás módosítás és székhelyszolgáltatás megrendelések számát. 

 

Cégalapítás és könyvelés egy helyen!

Cégalapítás és könyvelés egy helyen!Céget szeretne alapítani, vagy egyéni vállalkozást indítana? Nem lesz egyszerű feladata, hiszen a cégalapítás ma már rengeteg papírmunkával jár, a teendők általában átláthatatlanok egy nem gyakorlott ember számára. És ha valaki hibázik, akkor sajnos már az alapításkor is nagyon könnyű büntetésbe futni. Cégünk ennek kiküszöbölésében segít Önnek!

VII. kerületi könyvelő irodánk segítséget nyújt a cégalapításban, majd a későbbiek során a könyvelést is ránk bízhatja! Így már a kezdetektől számíthat ránk abban, hogy ne kelljen felesleges kiadásokkal szembesülnie – természetesen kizárólag törvényes és szabályos keretek között. Sajnos sok a nem felkészült könyvelő a piacon, akik nem feltétlenül naprakészek a különböző kedvezményekkel kapcsolatban. A naprakészség pedig elengedhetetlen, hiszen a szabályok gyorsan változnak.

Forduljon könyvelő irodánkhoz bizalommal Ön is, ha szeretné, hogy egyetlen szakértő csapat végezze a cégalapítás és a könyvelés valamennyi teendőjét!

 

Naprakész könyvelő irodát keres? Jó helyen jár!

Naprakész könyvelő irodát keres? Jó helyen jár! Szinte már kötelezővé vált, hogy minden januárban újdonságokkal találkozhatnak a vállalkozók mind az üzleti életben, mind az adózás terén, amelyekről szeretnének időben értesülni könyvelőjüktől. Sajnos e téren nem minden szakember frissíti a tudását, ami rettentő nagy hiba, hiszen ezzel nem csak szakmailag kerül hátrányba, hanem az ügyfelek is jogosan döntenek úgy, hogy inkább más könyvelő irodához fordulnak a naprakész információkért. Ha jelenleg Ön is váltás előtt áll, de nem tudja kihez forduljon, mi tudjuk a választ!

Könyvelő irodánk munkatársai rendkívül fontosnak tartják, hogy rendszeresen képezzék magukat, amihez hozzátartozik, hogy folyamatosan követik a törvényi változásokat, ennek köszönhetően egyik ügyfelünk sem marad le a határidőkről és a tájékoztatásokról. Így például bizonyos kedvezmények is megilletik őket, hiszen időben adják be az erre vonatkozó kérelmüket közreműködésünkkel.

A legtöbb ügyfél fél a váltástól, azonban, ha könyvelő irodánkat választja, garantáljuk, hogy jól fog indulni az éve, és 2018-ban igazi sikerre számíthat a vállalkozása terén! Vegye fel a kapcsolatot könyvelő irodánkkal!

 

Milyen közterhet kell fizetnem a cégem alkalmazottai után?

Minden alkalmazotti fizetés megadható bruttó és nettó összegben is. A bruttó összegből kell levonni azokat a közterheket, amiket a munkáltatónak kell kifizetnie az államnak, a megmaradt nettó összeg pedig az, amit az alkalmazott kézhez kap.

A 2018-as évben a következő közterheket kell kifizetnie a munkáltatónak az alkalmazottak után:  szociális hozzájárulási adót, aminek mértéke 2018-ban 22%, valamint le kell vonnia a szakképzési hozzájárulást is, ami 1,5% százalék. Ezen kívül vannak még a munkavállalót terhelő adók és járulékok, vagyis a nyugdíjjárulék, a személyi jövedelemadó, valamint az egészségbiztosítási és munkaerőpiaci járulék.

Szeretne többet megtudni az Önt érintő adózási szabályokról, kérdése van a közterhekkel kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szakmai tanácsainkat, illetve szolgáltatásainkat! A honlapon feltüntetett elérhetőségeinken elérhet minket és kérhet időpontot személyes találkozóra is!

 

Milyen adókat kell fizetni a vállalkozásom után?

Milyen adókat kell fizetni a vállalkozásom után?Egy saját vállalkozás rendkívül kedvező helyzetet teremt abból a szempontból, hogy a vállalkozó a maga ura lehet, vagyis a munkaidejét ő osztja be, továbbá a jövedelmét is ő határozhatja meg. Mindez előnyösnek hangzik, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy egy saját vállalkozás felelősséggel és kiadásokkal is jár, illetve meg kell oldani a könyvelést és a bérszámfejtést is. Tehát mielőtt bárki emellett döntene, nem árt mérlegelni, hogy cége után milyen adókat és egyéb költségeket kell fizetnie.

Mivel különböző cégtípusok léteznek, így azok adója is eltér egymástól. Egyéni vállalkozás esetében személyi jövedelemadót kell fizetni, továbbá, ha ebben a formában nyereséges, akkor sem az egészségügyi hozzájárulásról, sem az iparűzési adóról nem szabad megfeledkezni. Cég esetében hasonlóak a követelmények, a különbség csak annyi, hogy a személyi jövedelemadó helyett társasági adót kell fizetnie a vállalkozónak.

Ha további kérdése lenne az adókkal kapcsolatban, vagy céget alapítana Budapesten, forduljon bizalommal könyvelőirodánkhoz!

 

Milyen kedvezményes adózási fajták állnak a vállalkozásom rendelkezésére?

Egy vállalkozás pénzügyi sikereit az is meghatározza, hogy milyen adózási formát választ magának. A döntést néhány szempont tükrében ajánlott meghozni, hogy a legkedvezőbb feltételeket válasszuk. Az egyik legfontosabb tényező, hogy valaki egyéni vállalkozó vagy kisvállalkozást működtet.

A cégek, gazdasági társulások között sokaknak inkább megéri a KIVA mellett dönteni, mert az kevesebb adminisztrációval jár, egyszerűbb vele dolgozni. Bizonyos feltételeknek teljesülnie kell, hogy egy vállalkozás ezt a kedvezményes adózási fajtát választhassa. A bevétele nem haladhatja meg az 500 millió forintot, de az alkalmazottak létszáma sem haladja meg az 50 főt.

A kisvállalati adó, a KIVA mértéke 2018 január 1-től 13%-nak felel meg, ami egy százalék csökkenést jelent az előző évi 14%-hoz képest. Az a cég, amely ezt a kedvezményes adózási fajtát választja, nemcsak azzal számolhat, hogy törvényesen spórolhat a közterhek összegén, de azzal is, hogy kiváltja vele a társasági, szakképzési hozzájárulási és szociális hozzájárulási adót.

Keresse bizalommal könyvelő irodánk munkatársait, és tudja meg, melyik adózási fajta lenne az Ön cégének a legelőnyösebb!

 

Hogyan szüntethetem meg a vállalkozásomat, és ez mekkora költséggel jár?

Hogyan szüntethetem meg a vállalkozásomat, és ez mekkora költséggel jár?Egy jó könyvelő iroda szakértőire nem csupán a cégalapításkor és az évek alatt zajló munka során, de a vállalkozás megszűnésekor is szükség lehet. Lássuk, mit érdemes erről tudni!

Egy cég megszüntetésének módja attól függ, hogy miért szűnik meg a cég:

  • Végelszámolási eljárásra kerül sor, ha már nincs szükség a vállalkozásra, és nincsen tartozása sem. Jogutód nélkül megszűnik, a céges vagyon pedig az aktuális tulajdonosoké lesz. Az eljárási illeték 15.000 Ft, a cégközlönyben való közzététel 3000 Ft.
  • Csődeljárás, vagy felszámolási eljárás indul akkor, ha szeretnénk megszüntetni, de a cégnek vannak tartozásai, amit nem tud fizetni. Ha a hitelezők követelését valamilyen mértékben kielégíti, akkor a cég jogutód nélkül megszűnik. A felszámolási eljárás díja, ha jogi személyiséggel rendelkező gazdálkodó szervezetről beszélünk, 80.000 Ft, a csődeljárásé 50.000 Ft. Jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezetnek mindkét esetben 30.000 Ft-ot, és ezen felül az ügyvédi munkadíjat kell fizetnie.
  • A harmadik lehetőségünk, ha a céget eladjuk, vagy átadjuk másnak. Ebben az esetben a cég nem szűnik meg, csak más lesz a tulajdonos, nekünk nincs vele további teendőnk.

Ha kérdése van cég megszüntetésével kapcsolatban, forduljon bizalommal könyvelő irodánk szakértő kollégáihoz!

 

Milyen tevékenységeket kell feltüntetni a létesítő okiratban, illetve mi engedélyköteles?

Milyen tevékenységeket kell feltüntetni a létesítő okiratban, illetve mi engedélyköteles? A cégalapításkor számos tényezőre oda kell figyelni, ugyanis egy kis hiba is komoly pénzbírságokhoz vezethet. Szerencsére szakemberek közreműködésével és megfelelő felkészültséggel nem történhet semmilyen fennakadás, így rövid időn belül sikerre vihető bármilyen vállalkozás!

A leggyakoribb kérdés a cégvezetők részéről, az, hogy milyen tevékenységeket kell feltüntetniük a létesítő okiratban. Kell egy főtevékenység, amivel kapcsolatban szerencsére az adóhatóság honlapján könnyedén lehet tájékozódni. Emellett olyan tevékenységeket is érdemes felvenni, amik rokonok a főtevékenységgel. Ezeket már nem kell jelezni a cégbíróság felé, később is bejelenthetőek, akár az Ügyfélkapun keresztül is. A tevékenység kérdéskörén kívül még az ezzel összefüggő engedélyekről is fontos szót ejteni. Vannak olyan tevékenységek, amikhez nem kellenek engedélyek, de például kereskedelmi tevékenységhez kérelemre lesz szükség, amit a tevékenység helye szerinti települési jegyzőhöz, a fővárosban pedig a kerületi önkormányzat jegyzőjéhez kell benyújtani.

Ha további kérdései lennének a főtevékenységekről, vagy az ezzel kapcsolatos engedélyekről, illetve megbízható könyvelő irodát keres, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Milyen költsége van egy bt. alapításának?

Aki vállalkozást indít, el kell döntenie, hogy milyen formában szeretne céget alapítani. Az egyik lehetőség a bt. vagyis a betéti társaság alapítása. A cégalapításnak megvannak a maga szabályos és törvényes lépései, ehhez természetesen némi költség is járul. Lássuk lépésről-lépésre, melyek a bt. alapítás költségei!

A bt. alapítás költségeinek egyik első tétele a törzstőke megléte. Ennél a cégformánál ez nagyon alacsony összeg, azoknak is ideális, akik nem rendelkeznek nagy tőkével. A törzstőke csupán tíz ezer forint is lehet. A bt. alapítás költségeit a továbbiakban a JÜB, ügyfélazonosítás díja teheti ki, ami 1670 ft, de az illeték és a közzétételi díj 0 forint egyszerűsített eljárásban, végül számolni kell az ügyvédi, szolgáltatási díjakkal, ami cégenként eltérő lehet.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben megbízható és kedvező áron igénybe vehető szolgáltatásokra van szüksége cégalapításhoz! Segítünk, hogy rejtett költségek nélkül, törvényesen alapíthasson céget, a részletekkel kapcsolatban érdeklődjön feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

 

Megosztás

Mexvel könyvelőiroda Kft kapcsolat: + 36/1-267-4254

Székhelyszolgáltatás és könyvelés Budapesten