Image

Kft alapítása

Cégalapítás, [Kft alapítás] [Bt alapítás] Könyvelés, Könyvelő Szolgáltatás

Tisztelt érdeklődő, leendő partnerünk,

Vállaljuk cégek alapítását,bejegyeztetését, (Kft alapítás, Bt alapítás) külön megállapodás alapján, ha az ügyfél megbíz minket ellátjuk könyvviteli könyvelési könyvelői kötelezettségét.Tanácsadással szolgálunk a gazdasági, könyvviteli területen, segítünk cégét a legmegfelelőbb információkkal ellátni ahhoz, hogy ne csak az alapítás a későbbi ügymenete is zökkenőmentes legyen. A cégalapítás áraink tartalmazzák az illetékeket, közzétételi díjat, közjegyzői díjat, és a mi munkadíjunkat!! Tel:06-30-210-2990, 06-1-2674254

Vállaljuk cégalapítást, cégmódosítást, már működő cégek képviseletét,  könyveléssel és könyvviteli tanácsadással adótanácsadással képviseletével.

Elektronikus cégalapítás keretében végigvezetjük gazdasági társaságának teljes alakulási folyamatát.

Azt nem ígérhetjük, hogy 1 óra alatt megalapítjuk cégét. (Mert ez így ebben a formában nem igaz). Az okiratok elküldése a bejegyzésig akár megvalósulhat egy óra alatt is (elektronikus úton).. De a cégalapítás folyamata nem redukálódik erre az egy órára.Fel kell venni az adatokat, ami kapcsolódik a céghez, és kapcsolódik az alapító személyekhez.(Ez lerövidíthető ha e-mailen elküldik számunkra az adatokat) Ki kell választani a tevékenységi köröket (jelenleg még így működik), ezt is lehet e-mailen jelezni, de érdemes személyes megbeszélés tárgyává tenni. Sok olyan tevékenység van, amit igen nehéz ezekbe a tevékenységi körökbe besorolni, mi ebben hathatós segítséget tudunk nyújtani.A személyes találkozásnál a felmerült kérdéseket, lehetőségeket is könnyebb megbeszélni, ráadásul sokkal kisebb a tévedés lehetősége. (Természetesen ha tisztában van az összes felmerült kérdéssel, Pl. Bt vagy Kft akar alapítani, mik az ügyvezető feladatai, kötelessége, ki viseli a munkáltatói jogokat, milyen adózási forma a megfelelő ami erősen tevékenység függő, hány bejelentett alkalmazottra számít, akar hitelt felvenni, esetleg támogatást, adózás szempontjából mennyi a céltartalék, és mit csinál a házipénztárral, lesznek alvállalkozók vagy nem, kell e a tevékenységhez engedély, stb…akkor egy óra alatt megalapítjuk cégét, legyen az BT, KKT, KFT Vagy ZRT) (a kapkodás felesleges, becsüljük annyira magunkat, hogy minden üzleti lehetőséget átgondolunk, és számításba veszünk, én is gondolok valamire, a másik is gondol valamire, és úgy tűnik mintha ugyanarról beszélnénk).


 

Cégalapítás

  • Kft alapítás Bt alapítása, cégalapítás elektronikus cégeljárással
  • Kft alapítása esetében a törzstőke banki igazolása nélkül is megvalósítható

A kft alapítás szükséges adatok:

  • a társaság cégneve (a cégnévnek különböznie kell a cégjegyzékbe már bejegyzett  társaságok elnevezésétől)
  • tagok adatai (születési hely, idő, anyja neve, személyi igazolvány szám, lakcím)
  • cég székhelyének, esetlegesen telephelyének címe
  • cég e-mail címe
  • a társaság fő tevékenységi köre és egyéb tevékenységi körei
  • jegyzett tőke összege
  • vezető tisztségviselő (társaságot képviselő személy) megnevezése

Kft alapítása szerződésmintával és szerződésminta  nélkül.

Kft alapítás – Kft alapítása – vállalkozás alapítás – Kft módosítás – Kft alapítás törzstőke – Egyszemélyes Kft – Kft alapítás menete

 

Cégalapítás Budapesten, könnyedén!

Cégalapítás Budapesten, könnyedén!Új céget szeretne alapítani? Most kezdene vállalkozásba a fővárosban? A legjobb helyen jár! Szakembereink mindenben segítenek Önnek, ami a budapesti cégalapítással jár. Aki nem jártas ebben, annak ez egy igen bonyolult folyamat: rengeteg papírmunka, engedélyek beszerzése, szinte elfogyhatatlanok a feladatok. Néha egy-egy hiányzó dokumentum miatt sok időt is veszíthet.

Sajnos, amikor valaki először alapít céget, előfordulhat még akaratlanul is, hogy valamilyen hiba csúszik be, és valami nem szabályszerűen történik. Ez súlyosabb esetben akár bírsághoz is vezethet. Ha szakembereinkre bízza a cégalapítással járó feladatokat, mindezeket elkerülheti! Mindig naprakészen ismerjük az aktuális szabályokat, tudjuk a szükséges lépéseket és azok sorrendjét. A budapesti cégalapítás során rengeteg eldöntendő kérdés van, amelyek jelentősen befolyásolhatják a cég jövőjét, azonban egy laikus nem feltétlenül tudja, hogy mi lenne a helyes választás. Cégünk ebben is segít, kérje bátran munkatársaink tanácsát!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a célja a cégalapítás Budapesten, szívesen állunk rendelkezésére!

Mexvel könyvelőiroda Kft kapcsolat: + 36 1-267-4254

Székhelyszolgáltatás és könyvelés Budapesten