Image

Egyedien képzett könyvelési árak, mert Ön fontos nekünk, és nem tucat termék a vállalkozása.

Arról, hogy áraink elfogadhatóak-e, nem nekünk, hanem Önnek kell döntenie. Amit biztosan ígérhetünk, mi holnap is itt leszünk, ugyanezen a néven, reményeink szerint évtizedek óta minket erősítő munkatársainkkal együtt. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma vállalkozás, ezért minden érdeklődés esetén egyedi árakat képzünk, hiszen nekünk Ön és vállalkozása többet ér, mint egy futószalagon gyártott, nagyüzemi termék. Kérdezzen tőlünk, és mi megteszünk mindent, hogy megelőlegezett bizalmát kiérdemeljük!

Egy cégvezető vállalkozónak a figyelme sok részfeladaton megoszlik. Felelős döntéseket kell hoznia cégének érdekében, nap, mint nap döntéshelyzet elé van állítva a vállalkozás menetét illetően. Ha Önnek jó bérszámfejtőre van szüksége, és kapacitás hiányában könyvelője nem tudja vállalni cége alkalmazottainak bérszámfejtését, van megoldás. Ne bajlódjon bérszámfejtő lapokkal, bérfizetési jegyzékekkel, Tb összesítőkkel, bízzon meg minket a bérszámfejtés lebonyolításával!

Milyen esetekben ajánljuk könyvelői és székhely -szolgáltatásunkat?

Siker és összehangoltság: Székhely tárgyaló, titkári szolgáltatás

Könyvelő Kft Könyvelés Cég könyvelése Bérszámfejtése

Váltani szeretne, mert jelenlegi könyvelője nem végzi rendesen a feladatát, nem küldi be megfelelően az adóbevallásokat, rendszeresen késik a határidővel? Mi betartjuk ígéretünket, és hosszú távú partnerként számíthat ránk!

Most indítja vállalkozását, melyhez biztos háttérre és hasznos tanácsokra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Tőlünk teljes körű szolgáltatást vehet igénybe, a tanácsadást, könyvelést, székhelyszolgáltatást is ránk bízhatja, melyeket személyre szabott árakon végzünk! Nálunk nem kerül felszámításra, külön könyvelői díjazásra a mérleg leadás, és a tanácsadást ingyenesen végezzük. Kedvezményekkel várjuk érdeklődőinket!

Mexvel könyvelőiroda Kft kapcsolat: + 36 1-267-4254

Székhelyszolgáltatás és könyvelés Budapesten